Joulun parhaat maut Saimaalta

Tervetuloa mikkeliläisten herkkujen ääreen. Kuten mummo meille jo aikoinaan opetti, parhaat hillot ja säilykkeet syntyvät perinteisiä valmistusmenetelmiä hyödyntämällä sekä ensiluokkaisia raaka-aineita hitaasti hauduttaen. Heinäsaaren tuotteet valmistuvat tänäkin päivänä, kuin ne olisivat matkalla parhaalle ystävälle.

Heinäsaaren – Kyllä kehtaa tarjota!

Saimaan Talvitähti Herukkaglögi

tiiviste 500 ml

Heinäsaaren herukkaglögin hurjan suosion salaisuus on perinteiset mustaherukat ja joulun rakkaimmat mausteet.

Glögi syntyi kaksi vuosikymmentä sitten Amerikoissa Heinäsaaren nykyisen isännän, silloisen kansainvälisen kokkiharjoittelijan koti-ikävän helpottajaksi. Moni ystävä maailmalla on tähän jo hurmaantunut. Kenties nyt on sinun vuorosi?

ps. uusittu ja saimaalaisittain talviteemoitettu pullo on erityisen näyttävä niin lahjapakkauksissa kuin omissa herkkuhetkissä.

Saimaan Talvitähti Joulusinappi

Niinpä. Joulusinapiksi kannattaa valita kunnon tavaraa ja meiltä se löytyy kannen alta. Heinäsaaren Saimaan Talvitähti joulusinappi on samaan aikaan tuju, että makea. Täyteläinen sinappi sopii muun muassa kinkun kruunaamiseen, juhlapyhien leikkeleille tai vaikka loppiaisen rokalle.

Vinkki: kokeile sekoittaa joukkoon hieman öljyä ja tuoretta tilliä, ja sinulla on oiva hovimestarin kastike savukalalle.

Heinäsaaren Uuniomenahillo

Klassikko jo vuodesta 2019. Tällä hillolla hurmaat kaikki! Kerran uuniomenahillon makuun päästyä tätä on hankala unohtaa. Erityisen maukasta esimerkiksi aamiaispöydässä puuron, viilin tai croissantin kaverina. Sopii erinomaisesti myös letuille, pannukakulle tai juustotarjottimelle.

Vinkki: isäntä suosittelee varsinkin kokeilemaan leipäjuuston lisukkeena tai uuniomenarahkaa, jossa marjat korvataan sopivan runsaalla määrällä uuniomenahilloa.

Punasipulin aito maku Saimaalta

Tässäpä sinulle ideaa… Purkillinen mahottoman muikeaa ja makeaa punasipuliherkkua. Lusikoi tätä reilusti lisukkeeksi tai dippaile vaikka paneroituja kasviksia. Maistuu mainiolle myös broilerin, lihan, makkaran ja burgerin kyytipoikana.

Vinkki: jos rohkeutta riittää, niin kokeile punasipulihilloketta palalla voideltua saaristolaisleipää, jonka päälle hillokkeen lisäksi asetellaan esimerkiksi savolaisia savumuikkuja ja mummon kurkkuja.

Saimaan Talvitähti-Sarja

Saimaan makupaletti

Näin tarinamme alkoi...

"Heinäsaaren tuotteiden juuret syntyivät, kun Saimaan saaressa vuosikymmeniä uinunut sukumme pientila sai 2014 uuden isännän. Tästä alkoi uusi kukoistus pelloilla, kasvimaalla ja puutarhassa. Sen ansiosta myös keittiö sai ainutlaatuisia raaka-aineita. Keitettiin ja maistettiin, ihasteltiin ja ideoitiin. Tästä lähti ajatus jakaa makuelämyksiä myös muille. Olemme purkittaneet kaikki tuotteemme samalla rakkaudella, jolla myös itselle ja ystävillemme tuotteita valmistimme. Maista itse, ole hyvä!"

Harri Einämö
Heinäsaaren isäntä

100% varma Jouluapaja

Tässä makukimara vailla vertaansa. Jo mummi sen sujuvasti sanoi: "parhaat hillot syntyvät hitaasti hauduttaen". Tätä periaatetta on näiden hillojen valmistuksessa meillä noudatettu. Heinäsaaren hilloissa on mukana runsas, aito maku.

Meidän sydän on aidosti Saimaalla

Yrityksemme tunnuksen sydän on Saimaalla sijaitsevan kotitilamme, eli Heinäsaaren muoto. Saaressa kasvatamme mm. villivadelmia ja mummon istuttamia herukoita. Oman tuotannon lisäksi marjoja, vihanneksia ja sieniä hankitaan myös paikallisilta viljelijöiltä sekä innokkailta luonnontuotteiden kerääjiltä.

Voimme hyvillä mielin todeta, että Heinäsaaren sydän on aidosti Saimaalla.

Heinäsaaren tuotteita saat hyvin varustetuista ruokakaupoista ja herkkumyymälöistä

Mikäli Heinäsaaren tuotteita ei vielä omasta lähikaupastasi löydy, voit sinä  olla meille avuksi: vinkkaa lähikauppiaallesi tuotteistamme ja pyydä häntä tilaaamaan niitä valikoimaansa. Ja avot -Heinäsaaren tuotteet voivat saapua myös sinun lähikauppaasi.