Puhtaita makuja Saimaalta

Paras maku syntyy vain parhaista raaka-aineista. Heinäsaaren tuotteiden kasvikset ja marjat pyritään kasvattamaan itse tai valitsemaan ne tutuilta tiloilta ja poimijoilta. Kun tunnemme raaka-aineen synnyinseudun ja matkan meille, voimme olla varmoja, että niissä on mukana myös puhtaat aromit.

Saimaan makupaletti

Näin tarinamme alkoi...

"Heinäsaaren tuotteiden juuret syntyivät, kun Saimaan saaressa vuosikymmeniä uinunut sukumme pientila sai 2014 uuden isännän. Tästä alkoi uusi kukoistus pelloilla, kasvimaalla ja puutarhassa. Sen ansiosta myös keittiö sai ainutlaatuisia raaka-aineita. Keitettiin ja maistettiin, ihasteltiin ja ideoitiin. Tästä lähti ajatus jakaa makuelämyksiä myös muille. Olemme purkittaneet kaikki tuotteemme samalla rakkaudella, jolla myös itselle ja ystävillemme tuotteita valmistimme. Maista itse, ole hyvä!"

Harri Einämö
Heinäsaaren isäntä

Punasipulin aito maku Saimaalta

Tässä sinulle purkillinen mahottoman muikeaa ja makeaa herkkua. Tätä voit surutta käyttää lisukkeena ja dippinä. Maistuu mainiolle broilerin, lihan, makkaran ja burgerin kyytipoikana. Ja jos rohkeutta riittää, niin kokeile punasipulihilloketta myös sämpylätaikinaa maustamaan tai focacciaa koristamaan.

Saimaan notkea Makkarasinappi

Saimaan notkea, makea ja sopivan tuju makkarasinappi on ylistys Saimaan kesälle. Herkku on parhaimmillaan makkaran kaverina, mutta toimii myös burgereissa, hodareissa tai grilliherkkujen kera.

Meidän sydän on aidosti Saimaalla

Yrityksemme tunnuksen sydän on Saimaalla sijaitsevan kotitilamme eli Heinäsaaren muoto. Saarella kasvaa mm. villivadelmia, mansikoita ja mummon istuttamia mustaviinimarjoja. Tilalla viljelemme myös mm. sipulia, porkkanaa, yrttejä sekä muita vihanneksia. Voimmekin hyvillä mielin todeta, että Heinäsaaren sydän on aidosti Saimaalla.

100% varma marja-apaja

Tässäpä makukimara vailla vertaansa. Jo mummo opetti, että hillot syntyvät hitaasti keittäen - ja tätä periaatetta on näiden hillojen valmistuksessa noudatettu. Puhtaista raaka-aineista valmistetuissa hilloissa on mukana myös maku.

Heinäsaaren tuotteita saat hyvin varustetuista ruokakaupoista ja herkkumyymälöistä

Mikäli Heinäsaaren tuotteita ei vielä omasta lähikaupastasi löydy, voit sinä  olla meille avuksi: vinkkaa lähikauppiaallesi tuotteistamme ja pyydä häntä tilaaamaan niitä valikoimaansa. Ja avot -Heinäsaaren tuotteet voivat saapua myös sinun lähikauppaasi.